Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt fylld av kärlek.

 

Du pryder mitt finger med din kärlek, jag fyller ditt hjärta med ömhet och tacksamhet.

Hela vår närvaro stålar nu av magi.
Och med en viskande smekning förenas våra själar.

I den kyliga höstnatten värmer våra kroppar varandra.

Våran kärlek blir till en natt i lust och nån nöd finns inte än på vår himmel.

Så i en säng av hösten alla färger föder vi fortsatt ömhet och kärlek.
En framtid i ljus och värme och i hopp och tro.

 

 




Fri vers av Angel of love
Läst 346 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2014-10-07 11:01



Bookmark and Share


  *Aurora*
Älskar orden: "Du pryder mitt finger med din kärlek"
2014-10-20

  Ljusletaren
Kärleksfint/ kram
2014-10-13

  ResenärGenomLivet VIP
En vacker dikt i kärlekens tecken...
varmt och ljuvligt...
2014-10-09

    ej medlem längre
Varm härlig kärlek.
2014-10-09

  agneta pichler
ooh vad glad jag blir

att läsa
att fler systrar känner
och är mitt i den stora kärleken..

mycket vackert förmedlat
2014-10-07

  ULJO
Stor KÄRLEK
2014-10-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens ljuva hemlighet i vacker tappning!
2014-10-07

  Lars Hedlin
Underbara toner om kärlek i värme! ;)
2014-10-07

    Dan Myrbeck
Kärleksfull höst!
2014-10-07

    ej medlem längre
Som ni upplevt en bröllopsnatt fylld av kärlek och ömhet. <3
2014-10-07

  Fem hjärtan VIP
Ljuvlig och varm text!
2014-10-07

  Maj-Lis VIP
Underbart och vackert
2014-10-07

    ej medlem längre
Underbara ord..
2014-10-07

    ej medlem längre
En underbar text!
2014-10-07

  Tobias Haglund
Värmande kärlek!
2014-10-07

  Maria Sundelin VIP
Ord fyllda av värme
2014-10-07

  Connie
Ljuvligt vackra ord som värmer hjärtat!
2014-10-07

    ej medlem längre
Så varmt och underbart härligt!
2014-10-07

  louisegirl
Så kärleksfullt och ömt skrivet <3
Jättefint!
2014-10-07

    ej medlem längre

Kärlekens värmande hand ...
2014-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love