Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kort djävla dikt

Jag ville skriva en dikt
för att samla all den kärlek som gud och religioner
gett upphov till.

Den blev inte längre än så.




Fri vers (Fri form) av Shqiptar
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-07 11:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Haha! Skulle inte heller fått till
något längre!
2014-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Shqiptar
Shqiptar