Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från yta ner på djupet....handling utan ord!


Kärlekens blomma dör av törst och kyla

Kärleken
Förväxlas ofta
med sex och förälskelse
men stannar aldrig
vid ytan

Ser, bekräftar
och ger
och
säger sanningen
utan att såra

Kärleken bär ingen mask,
varken sviker eller flyr...

Den kan inte ljuga

Fri som en fågel
flyger den till den som
öppnat sitt hjärta

Kärleken behöver
rätt jordmån och ett
tillåtande klimat

Den dör av frost och torka

Om du träffas av den
vårda den ömt......













Fri vers av WyS VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-07 21:15



Bookmark and Share


  själensfrihet
Ja visst är det så..träffsäker och fin text
2014-10-17

  Lars Hedlin
Bra starkt och berörnade i närhet!
2014-10-08

  Connie
Så träffsäkert! När man väl hittat den gäller det att vårda den ömt!
2014-10-07

  i af apa
sanna ord.
fint...
2014-10-07
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP