Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som rosen

i blom

som en nyfödd känsla

en förtröstan

nyss utslagen

bland fallna löv


Så är du


Och visst lyser sommaren

fast den inte längre är


När du är här




Fri vers av bittemi VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-10-09 12:21



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Vacker och varm
kärlek
2014-10-15

  Anya VIP
Det är kärlek i texten....eller förälskelse som tidigare talare skriver. Fint
2014-10-11

  Lehva VIP
Hoppfull glädje och förtröstan. Så vackert beskriven förälskelse:-)
2014-10-10

  Lars Hedlin
Så fin och varm :=)
2014-10-10

  Bibbi VIP
Gillar.
2014-10-10

  ResenärGenomLivet VIP
Underbar text som man blir varm och glad av...
2014-10-09

  Marita Ohlquist VIP
Mjuk och fin kärleksförklaring!
2014-10-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömsint och kärleksfull dikt i fin tappning!
2014-10-09

  Sanna Forsman
Sååå varmt och vackert...!
2014-10-09
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP