Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en slags kärleksdikt

även om jag har ett tunt lager vänner har jag lagt allt mitt innehåll i er.
det är ni som spelar ut mina dagar och får solen att inta sin plats på morgonen.
ni repeterar upp fågelkvittret på våren och sätter färgen i löven på hösten
ensamma nätter ger ni mig tröst och glada dagar skratt.
ni är min största tro och de största önskningarna
en oändligt repeterande spellista med den bästa musiken i världen
till mina vänner som räddat mina dagar och sparat mina nätter
som levt igenom mina minnen och skapat så många nya
till er kan jag inte ge nog och orden brukar alltid staka sig i munnen när jag talar om någonting jag tycker mycket om
jag har alltid haft det svårt med känslor men jag hoppas jag kan visa er.




Fri vers av rockenroll blåa
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-07 23:13



Bookmark and Share


  blekhet VIP
"även om jag har ett tunt lager vänner har jag lagt allt mitt innehåll i er"

Snyggt! Vackert!
2014-10-09

    Julia Sixten
vad vackert skrivet!
2014-10-08
  > Nästa text
< Föregående

rockenroll blåa
rockenroll blåa