Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyssna i stillhet

för att kommunicera sin vision till livet...
måste man dra sig till en invigd hörna...
och...
lyssna på sin egen inre röst...




Fri vers (Fri form) av ryttarinnan
Läst 207 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-10-08 08:52



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
sant
2014-10-17

  Bo Himmelsbåge
Så sant...
...vi har alla våra invigda altare...
där vi kommer närmare vissheten...
2014-10-09

  mickech
Ja, man ska alltid lyssna till sin inre röst.
2014-10-09

    ej medlem längre
Inte invigd höna då?
2014-10-08

  Marita Ohlquist VIP
Klockrent!
2014-10-08
  > Nästa text
< Föregående

ryttarinnan