Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Språket lämnar en i sticket

hur säger man till en sjuk tvååring
att mamma inte kommer

hur förklarar man livets verkligheter för henne
jobb räkningar lön tak över huvudet
bruten kärlek
separation

min dotter gråter i små tunna ljud
som slagen valp

utanför vältrar sig maj i sjuka färger




Fri vers (Fri form) av Shqiptar
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-08 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shqiptar
Shqiptar