Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att behöva vända sig om och gå.

 

Jag kunde aldrig nå dig, hur nära vi än stod fanns alltid en mur av osäkerhet och misstro.

Inte ens med kärlek och omtanke kan jag riva din mur,precis som du inte kan riva min.

Min älskade vän, min kära vän,
jag älskar dig.

Men våra murar lär aldrig falla.
Så jag kan bara vända mig om och gå med tårar för evigt svidande i ögonen.




Fri vers av Angel of love
Läst 370 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2014-10-08 09:59



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Smärta och sorg.
2014-10-20

  Connie
Den känns i varje nerv.
2014-10-15

    ej medlem längre
Aaaj! Orden visar smärtan lika mycket som de ger smärta hos den som läser. Kram!
2014-10-14

  Oscar E Quinn
Smärta i dina ord..
2014-10-13

  Ljusletaren
Fint/ kram
2014-10-13

  ResenärGenomLivet VIP
Starka och smärtsamma känslor...som berör...
2014-10-09

    ej medlem längre
Smärtsamt vackert.
2014-10-09

  Kulkub
Du beskriver sorg med ett vackert vemod.
2014-10-08

  Maria Sundelin VIP
Ord som känns.
Jag skulle nog byta plats på kan och inte i raden
precis som du kan inte riva min
tror det blir bättre flyt då.
Kramar
2014-10-08

    ej medlem längre
Underbart vacker i sitt vemod..
2014-10-08

  Niclas Petersson VIP
Känns och känns igen.
Gillar.
2014-10-08

  Lars Hedlin
Stark känslosam och smärtsam..kramar till dig!
2014-10-08

    Dan Myrbeck
Ser framför mig scenariot att författarjaget gör slut med någon genom att lämna ett brev kvar i hemmet....

Berörande, stark och bra.
2014-10-08

    ej medlem längre
Om du känner så, vänd inte helt om. Avvakta och se ibland kan bara människor behöva lite mer tid att våga.
2014-10-08

  M M Mannheim VIP
Det låter tråkigt när en älskar den andre.
2014-10-08

    ej medlem längre
Blir berörd av dina ord.
2014-10-08

  Fem hjärtan VIP
Berörande vemod..Men så vacker!
2014-10-08

  Marita Ohlquist VIP
Sorg och saknad!
Ändå sägs det att kärleken övervinner allt.
2014-10-08

  louisegirl
Berör..<3
Så ömt och fint skrivet!
2014-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love