Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta hur jag skriver dig

med fri hand
allt som du någonsin saknat

jag har suddat bort
alla dödsfall skilsmässor besvikelser
ledsamheter en efter en

du är i en vit rymd

titta älskling hur jag binder samman
med tunt streck
alla dina utspridda punkter

du är skyddad nu




Fri vers (Fri form) av Shqiptar
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-08 15:47



Bookmark and Share


  Mirreh VIP
Jisses så vackert.

Och jag håller med dig Katarina.
2014-11-19

    ej medlem längre
Det bästa med skrivandet; att kunna gå in o ändra...i självaste verkligheten.
Riktigt snyggt gjort!
2014-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Shqiptar
Shqiptar