Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om möten


ingen ingång

Du har ingen ingång

inte heller någon utgång

 

jag kanske är oförmögen att orientera mig

hitta fram hos dig...

du....förblir... så ... onåbar




Fri vers av Maiah VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-10-08 19:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oj vad detta kändes som jag
och oj vad jag hoppas jaget i mitt inre idag vågar ha fler dörrar på vid gavel
bra poetat
2014-11-02

  Lehva VIP
Igenkännande och vemodigt. Så skickligt beskrivet.
2014-10-11

  Lars Hedlin
Starkt och känns lite frustrerande;)
2014-10-10

    AgnesKenshin
bra tänkt!
2014-10-09

  Niclas Petersson VIP
Känns och känns igen. På flera sätt.
Gillar.
2014-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP