Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ömma modern

En kärleksfull mor är det finaste som finns.

Det är modern som föder fram oss alla.

Det är modern som ständigt står beredd att lyssna,

torka tårar, trösta, uppmuntra;

vara medkännande i sorg och deltagande

i framgångar.

Det finns ingen annan än en Mor

som har alla dessa fina egenskaper.

Den goda modern söker inte sitt.




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-08 22:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra Valter!!!
2014-10-09

  Marita Ohlquist VIP
Underbar och sann text om moderskärleken!
2014-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP