Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All love stops with rain

 

My tears fall down

on my naked toes

Soon i´ll drown

without loving shoes

 

The life is hard

i´m lost again

I lose my guard

to a girl false friend

 

She lied

and cheated

Promised nice things

everything was overrated

 

But she won my heart

i´m a crazy nerd

I lose control

i lost my sword

 

She sings false words

with a nice sweet song

The truth is like a crawling snake

in a church she dont belong

 

She was a fairytale

a fake

A holy grail

a poison snake

 

And now again i start from zero

alone again

I must be my hero

to survive alone in the rain

 

I need new power

to my brain

No more sorrow

on my train

 

My heart wish to find real love

i never will give up

I throw my white glove

when i´m died i let it stop




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-08 23:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Smärtsam läsning.
2014-10-09

  Ponkla
Igenkänneligt bra skrivet! Energin som läggs ner på det är mycket svår att få tillbaka.
2014-10-09

    ej medlem längre
Very sad to read this text. It is hard to meet falsehood...
2014-10-09
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP