Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På mopeden satte han dit ett trim


för att den skulle bli lite snabbare att köra

Och det till trots att det är förbjudet då man kan

torska ifrån krim

Men det brydde han sig inte om

Så sim-sala-bim så satt trimmet där då han myste gott

För nu när han trycker på gasen så svarar mopeden genast

med att få upp farten till topp

Precis så som han vill ha det

Så han blev så pass glad över det hela att han kände sig

åter ung igen och smått galen

där han på grusvägen stillastående helt spann loss...

Ken Cassel
9/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-09 03:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel