Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irrbloss

Förälskelse är

ett flammande bloss

som så småningom

falnar och dör

Kärlek

varm

stabil låga




Fri vers av Balans
Läst 266 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-09 07:27



Bookmark and Share


    prima donna
härligt!

2014-12-05

  WyS VIP
Så sant!
2014-11-29

  Epione VIP
Fast ur det flammande blosset ligger minnen som grund för kärlek. Bra ordat :)
2014-11-12

  wildah
Så sant men ett irrbloss kanske bara är början av något mer bestående.
2014-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Balans