Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den första våfflan


blir alltid sådär konstigt degig

Inte så bränd och god som den andra

Har väl med våffeljärnet att göra, antar jag

Att det inte är tillräckligt varmt eller så

Våffeljärnet är den vi måste klandra

Ja, men det måste ni väl ändå förstå

En frasig våffla med sylt och grädde på gör en lycklig som få

Yummie!!!

Ken Cassel
9/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-09 22:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Likaväl som vi måste bli "varma i kläderna", måste nog våffeljärnet också bli det...men gott låter det...:-))
2014-10-12

    ej medlem längre
Precis så, "den första våfflan blir degig",
Lycka till med dina våfflor!


2014-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel