Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon

Du slog dig fri från sandöknar.
Sen krossade hon mitt ansikte i 4000 små bitar.
De var inte ens millimeter stora. Så jag kunde inte pussla ihop mig när hon gått.
Jag låg kvar. Sen gick kroppen sönder.
Och jag fick en skärva i hjärtat. Som aldrig gick ur.
Den hade din lukt.
Som jag nu bär under revbenen, vart jag än går.




Fri vers (Fri form) av rockenroll blåa
Läst 207 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-09 23:25



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket stark o bra
2014-10-14
  > Nästa text
< Föregående

rockenroll blåa
rockenroll blåa