Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om livet


Livet blev aldrig riktigt så som jag hade tänkt mig

när jag var liten

Bara en massa sorger och besvär längs vägen

Den hårda vägen

Men det är väl ändå inte försent att försöka göra vissa

av mina drömmar helt sanna

För det är ju så mycket kvar som jag vill uppleva och se

och vara med om

En kostnads fråga bara, som sagt var

Men jag har väl tid kvar hoppas jag för att få en chans

att resa runt jorden på obestämd tid

Helst då med en havskryssare till segelbåt

Ja, det vore något det...

Ken Cassel
10/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-10 11:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är mycket man vill och tiden går så fort...hoppas några av drömmarna ändå går i uppfyllelse...
2014-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel