Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under honom

...och hon ligger där
under honom
och väntar på att
hennes underliv
skall brista...




Fri vers av liz
Läst 451 gånger
Publicerad 2004-08-31 20:17



Bookmark and Share


    tinky-winky
bra! med så några ord har du förklarat sååååå mycket....hemsk.......men bra........
2004-08-31
  > Nästa text
< Föregående

liz
liz