Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En god lyssnare, och jag, med armarna i kors

 

jag bjuder tystnaden till samtal

 

för jag vill berätta

att jag

ingenting har att säga 

 

förutom att jag

inte längre

har lust att sätta på mig

min röda klänning och fina skorna

 

jag vill inte heller

tvätta håret blankt

låta vinden ta fatt

och virvla doften till den som går förbi

 

eller måla fram ljuset

i mina ögon

och lysa mot omvärlden

 

just nu

har munnen

inget leende att ge

 

och tystnaden frågar inte varför

men jag svarar ändå, tyst:

 

"-för att jag helt enkelt inte vill"




Fri vers av anneluca
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-04-03 20:50



Bookmark and Share


    Cajsa
Mycket bra skrivet! Känner igen mig i den!
2006-04-04
  > Nästa text
< Föregående

anneluca
anneluca