Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktober

 

Hösten värker fram sin färgprakt

i sina fåfänga försök

att dölja sin sorg över att

sommaren övergivit världen

ännu en gång

 

Min smärta kan jag inte

kamouflera men jag vet

att du som årstiderna

alltid vänder tillbaka

 

Ljuset finns 

även om det förefaller

frånvarande i det totala mörkret

och vi ska överleva vintern

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2014-10-11 13:03



Bookmark and Share


  Connie
Vemodsvacker och längtansfull! Om det inte vore för hoppet, skulle hjärtat brista.
2014-12-18

    ADI Nehlin
innerligt vackert och vemodigt
2014-12-03

  Knickedick
Precis,vi kan inte leva över vintern utan endast överleva vintern
2014-11-30

    ej medlem längre
"Hösten värker fram sin färgprakt"
Snyggt!
2014-10-17

  axveronika
Jo. Fångar den undran jag tror vi är många som delar
2014-10-15

    Birgersdotter VIP
Tänkvärd och dubbelbottnad upplever jag.Bra skriven
2014-10-14

    Dan Myrbeck
Vackert längtansfull
2014-10-13

  ResenärGenomLivet VIP
Tack och lov att det finns hopp...vi får hjälpas åt och påminna varandra...
2014-10-12

  Stefan Albrektsson
En fascinerande inblick i höstsinnet. Ja, det gäller att överleva - som väl är återvänder våren och ljuset hoppfullt.
2014-10-12

  Heikki Hellman
Du har lyckat att inte underskatta din sorg i dödens stund men även se då den vackraste, höstens färgprakt och sedan övertyga dig att allt börjar på nytt, det blir igen en pånyttfödelse efter en vila!
2014-10-12

  walborg
Fint om tillit och gemenskap
2014-10-11

  ULJO
Väl skaldat om tiden i rummet
2014-10-11

    ej medlem längre
Ja det är en trist tid framför med mörkret...
2014-10-11

    hver

Tenkbart dikt men ví skal overleva.

Eitt augnablik í friði og ró
með fótinn uppi á stól
Lítil nett fjöður dró
létt um vanga minn ó.
Brosið pena hló.

2014-10-11

  RitaBrunner
Det finns hopp även efter vintern!
Fin text!
2014-10-11

  Ingrid Trolle
Sommaren mognar
i höst och allt kommer
att börja om lite
annorlunda men ändå
2014-10-11

  stig wikman
VACKERT ( som hösten )
LINDA.

OCH KRAM MED
VIDHÄNGANDE APPLÅD.
2014-10-11

  Palett
Fin text med djup !
2014-10-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
Efter mörker och kyla kommer ljus och värme.
2014-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP