Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill ju bara skrika

du har förstört detta
jag kan inte säga nåt
helvete
du var den enda
och nu
måste jag hålla tyst
stänga in allt
i min egen tystnad
och jag vill ju bara skrika




Fri vers av sofs
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-04-03 21:24



Bookmark and Share


    la-poet
håller med Erik!!

Skrrik!
2006-04-03

  Wretling Erik
Skrik !
2006-04-03
  > Nästa text
< Föregående

sofs