Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden

När allt redan är sagt..
och orden inte har samma betydelse längre
vad händer då??




Fri vers av sofs
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-11-30 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sofs