Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroende

Är beroende samma sak som kärlek ?




Fri vers av sofs
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-11-30 11:10



Bookmark and Share


  Bellé
det skulle jag nog tro, för att det är något i ett beroende som man inte kommer loss ur, någon slags kärlek. Har man ex fastnat för en kille och man sen vill göra slut kan det vara svårt, det kan nästan kännas lika om man fastnat för en drog, det kan vara lika svårt att sluta med drogerna som att göra slut med sin pojkvän/flickvän.
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

sofs