Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar

Det var så tyst runt omkring mig att jag inte ens vågade tänka..
kankse ekade mina tankar i hela rummet ?




Fri vers av sofs
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-11-30 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sofs