Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag önskar, du & jag.



jag önskar
att du kände mig.
jag önskar
att du aldrig lämnar mig gråtandes igen.
jag önskar
att du kunde se mig.
jag önskar
att du ville bry dig så som jag vill att du ska bry dig.
jag önskar
att du förstod mig.

jag önskar
att jag lät dig lära känna mig.
jag önskar
att jag var så stark att jag slipper falla varje gång du går.
jag önskar
att jag kunde öppna mig för dig.
jag önskar
att jag inte behöver ha så höga krav på hur du ska vara.
jag önskar
att jag kunde förklara för dig vem jag egentligen är.




Fri vers av sofs
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-01-19 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sofs