Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet tar slut här



det känns som om livet tar slut här.
som om det inte har något mer att ge.
det kommer bara fortsätta såhär om jag inte gör någonting åt det.
men det är så himla svårt att göra nånting åt det.
det är lättare att låta bli.
fortsätta leva livet som om det inte kommer utvecklas något mer.




Fri vers av sofs
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-26 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sofs