Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kesä on ohitse



Syksyn moniväriset lehdet
leijuvat ilmassa

Tuuli tuivertaa ne maahan
liimautuvat märkään mustaan asfalttiin

Kuin hakien suojaa
kylmältä viimalta

Mieleni täyttää
haikea kaipuu

Tämä kesä on ohitse
eikä tulee enään koskaan takaisin

Yllättäen pilkistää aurinko esiin
pilvien raosta

Muistuttaa että luonnonkin täytyy kuolla
ja uusi kesä tulee uudestaan




Fri vers av maija tuori
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-11 17:34



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Tarkkaile luontoa. Luonto toistaa itseään. Luonto opettaa sinua ja minua. Kaikki kuolee ja syntyy uudestaan ja yhä uudestaan. Näin on tapahtunut kauan ja jatkumo ei ole katkemassa niin kauan kuin aurinko paistaa meille. Joka elää kokee uudelleen syntymisen ihmeen!
2014-10-12
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori