Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ger upp för du är allt för tuff


Allt för tuff för mig

För vart jag än är eller går så är ju du genast där

i mina spår och ger mig en vänskaplig knuff

Visar att du finns till där i min närhet om jag så

skulle behöva dig

Visar att du verkligen älskar mig

Bryr dig

Mig och ingen annan

Och trots att mina känslor för dig var svala i början

då jag bara trodde att du var en bluff

måste jag numera i ditt sällskap bara torka bort svetten

från pannan

För nu har du ju lyckats att charma mitt arma hjärta

om och vart annan

Så jag ger upp då du är allt för tuff för mig

Ja, det är väl självklart att jag älskar dig....

Ken Cassel
11/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-11 20:58



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
naw, jag tolkar texten som om det vore en voffsing, som inskaffats lite tveksamt från ditt håll, men nu älskar du henne/honom:)
2014-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel