Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något att berätta för barnbarnen


När farfar var ung så simmade han ikapp med

krokodilerna i Nilen

Och det var nog mest tur att han överlevde det

och inte blev biten och söndersliten

Men så var han ju också ganska så vältränad då

Den värsta simmar eliten...

Ken Cassel
11/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-11 21:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är alltid kul att ha äventyr att berätta för alla som vill höra på...
min mammas farfar åkte till Australien och grävde guld han, en del av det finns fortfarande kvar...
2014-10-12

    AgnesKenshin
själv så såg jag på Croccodile Dundie o snaskade i mej godis... och skulle jag behöva simma, få det bli i en Titannic sann (mar)dröm. :=), för eliten har det värst.
2014-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel