Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bitten som aldrig blir saknad

jag passar inte in
jag är en pussel bit som saknar plats

jag är inte den som fattas
jag är den som blev fel i produktionen
mitt mönster blev bara kladd
mina kanter blev avbrutna

jag är med i lådan
men jag är överflödig
jag tillhör ett pussel som aldrig kan bli het
för jag är den ända
den ända pusselbiten i mitt slag
jag hör inte ihop med några andra
jag kompletterar inte någon tavla
eller värk
jag klassas som skräp
och slängs snabbt bort




Övriga genrer av svartpost
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-13 20:54



Bookmark and Share


  Tuffeli
bra!
2014-10-19
  > Nästa text
< Föregående

svartpost
svartpost