Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnor och Män

Kvinnor och Män

Vi behöver befrukta varandra

inte enbart fysiskt

utan med känslor

erfarenheter

och estetik

 

Vi må ju vara två sidor

av samma mynt

men sidorna har fått

olika prägling

i livets myntkabinett




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-13 11:57



Bookmark and Share


  Eponine
Bra sagt! Vi behöver varandra och olikheter berikar.
2014-10-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra och tänkvärt! Vi är olika men ändå lika i mycket!
2014-10-13

  Ingrid Trolle
Mycket bra.
Vi behöver mer
samarbete och
mindre "peka finger"
2014-10-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra budskap!
2014-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP