Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken grå dag vi har idag


Måndag

Den dag som vi alla hatar som mest efter helgens

bravader och stormiga fest

Så måndagar är lika med pest

Låt mig få sova ut

Har jag fel eller har jag rätt

Så borde vi inte bara ta bort måndagarna ifrån almanackan

rätt och slätt

För på gråa och trista måndagar har i alla fall jag redan

käkat mig mätt på åtskilliga gånger

och fått mina gråa polisonger...

Ken Cassel
13/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-13 17:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Nej, ta inte bort måndagen, då kan ju tisdagen bli grå och trist istället...
bättre då att göra sitt bästa, oavsett vilken dag det är...nåt bra måste det väl finnas...jag vet...du finns ju...:-)))
2014-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel