Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det där händer igen


har ni förlorat en god vän

Och hans namn är Ben

Jag med andra ord

För sådär gör man bara inte

Leker med elden så att hela kvarteret nu luktar bränt

Så att ni inte skäms

Ja, du och Jens

Så som ni håller på och skräms

Försöker bränna oss alla inne i den här lägenheten...

Om det där händer igen!

Ken Cassel
13/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-13 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel