Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktober

Den här oktobern tar kål på oss.
Sommaren alltjämt ett levande minne
hugger till lömskt-
snön vore en befrielse
men hösten ska ha sitt streckbänk.

Därför väntar vi tålmodigt.
Vi jäser modet.
Med glesa droppar av ljud
när vi själen.

Oktobern duger inte alls
för bräckliga människor.




Fri vers (Fri form) av Shqiptar
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-14 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shqiptar
Shqiptar