Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostigt och kallt.

 

Vackert sprider sig frosten över vårt land, nu har jorden lagt sig till vila.
Men inom oss fylls vi av värmande blod och kärlek i våra vener.
Rosiga kinder,glittrande ögon, händerna nedstuckna i ett par varma vantar.
Din arm om mina axlar och ditt skratt på dina läppar gör mig varm.

Med en ny chans att göra allt rätt,vi har världen under våra fötter och vi har lusten kvar att fortsätta utforska mer av vår jord tillsammans.

Så jag låter kylan komma, för jag har en inre värme att luta mig mot nu.

 

 




Fri vers av Angel of love
Läst 336 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2014-10-14 08:30



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Jag blir varm och glad av denna fina text
2014-10-20

  ULJO
Så fint du skriver. man blir alldeles varm inombords
2014-10-17

    AgnesKenshin
yes, yes yes:) den blev så klart mest bokmärkta.
2014-10-15

  Heikki Hellman
Snart ute is, snö och kyla, i ditt sinne värme och i din kropp en varm famn!
2014-10-15

    ej medlem längre
Ja kallt är det nu, men du värmer oss med dina ord Angel!
2014-10-14

  Maria Sundelin VIP
Låter bra.
Kramar
2014-10-14

    ej medlem längre
Du värmer hjärtat med din fina text..
2014-10-14

  Tobias Haglund
Fint om den vackra vintern!
2014-10-14

    Dan Myrbeck
Bra att du sprider din
Angel-of-love-värme!
2014-10-14

  ResenärGenomLivet VIP
O, så fint, att ha en inre värme...det behövs...
2014-10-14

  Lars Hedlin
Underbart i värme inifrån en vacker varm själ ;) kram
2014-10-14

  Fem hjärtan VIP
Underbart varm och vacker!
2014-10-14

    ej medlem längre
Underbara ord.
2014-10-14

    AgnesKenshin
blir inte denna text snart uppmärksammad, ja då vet jag inte vad...! :)
2014-10-14

    ej medlem längre
Hela ditt väsen och din kärlek strålar värme till oss alla.
Din bild och text gnistrar precis som ängeln i dig alltid gör.
2014-10-14

  Ponkla
Varmt innerligt klätt skrivet!
2014-10-14

  Rise Little One
Mår genast bättre mha denna underbara text
2014-10-14

  stig wikman
VARMT Å SKÖNT.

KRAM Å APPLÅD.
2014-10-14

    ej medlem längre
En så fin dikt som ger ett leende att läsa.
2014-10-14

  louisegirl
Så mycket värme i dina ord...
Jättefint!
2014-10-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra!
Utan inre värme förfryser både själ och hjärta.
2014-10-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Så fint dikten om inre värme som lindrar den yttre.
2014-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love