Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är bara du som bestämmer. Bara du som prioriterar. Bara du som får lida. Ge mig en blick, du får så mycket tillbaka. Vem är jag? Ta dig tid att fundera.


Jag gråter inte, bara du


Gör det inte ont?
Känn efter, nu och för alltid.
För jag lider inte, aldrig.
Jäkta, ät, älska o jobba.
Lid, för jag gör det inte.

Jag ler så gott jag kan,
Men du måste se mig,
Först då är jag din hjälp.
För, du måste själv gå,
Jag är bara din trottoar.

Se mig som skillnaden,
bara du kan göra,
för dig själv.

Så stanna, andas, lev,
Och kom ihåg:
du känner mig endast som dig själv,
Lika jäktad eller lika lugn.




Fri vers av Samuel VIP
Läst 539 gånger
Publicerad 2006-04-03 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel
Samuel VIP