Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner för dig


Jag tror att jag älskar dig

Jag känner för dig

Jag tror att jag älskar...


Det känns som goda tider nu, när det är jag och du

Goda tider eftersom jag tycker att du är

så vacker och kul

Inte det minsta tråkig eller ful

Eller hur

Och vi får väl se vad vi hittar på till jul

Men något trevligt blir det väl då alla barnen

ska öppna sina klappar på tur

Och då vi skojar lite med dom på morgonkvisten

genom att gömma oss i den stora garderoben

och på dem ligga på lur

Skrämma dom lite glatt


Ja, jag känner för dig

Jag tror att jag älskar dig

Jag tror att jag älskar...

Ken Cassel
14/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-14 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel