Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är på humör


Jag är på humör för lite kärlek

På lite smek och kel

För det kan väl ändå aldrig vara helt fel

Och det oavsett tiden på dygnet

Eller hur, min älskling

Lite värme gör en bara gott

Någonting som vi två gärna lever med

Tar på varann

Leker med varann då hon ska försöka ta min säd

då jag gör allt i min makt för att försöka

få behålla den

Men som oftast blir jag av med den

Jävla skit också

Och det med besked

För hon vet vilka knappar hon ska trycka på

för att få det att gå

När hennes händer är överallt på mig är det ingen lek

När hennes underbara händer bara vägrar

att lämna mig helt ifred

Då är det bara så...

Jag är på humör!

Ken Cassel
14/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-14 16:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfullt...och visst är det bra att veta vilka knappar man ska trycka på...
2014-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel