Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvanskad julpsalm

 

Du är en ros utsprungen

av kvinnas själ och kropp

Av många ren besjungen

En sång om ett slags hopp

En blomma stark och röd

I vinterns fallna tid

En sång om livets bröd

Om att få leva i

kärlek och i frid




Bunden vers av petter rost
Läst 487 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2014-10-14 19:53



Bookmark and Share


  Connie
Det här behöver vi verkligen mer av! Du får till det så bra!
2014-12-24

  Lollitta VIP
I vinterns fallna tid

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014-12-24

  Minkki VIP
Får man förvanska en text om Kristus så här?
Ja - om man öppet kallar det förvanskning, därtill skriver med stil och smak "en sång om livets bröd". Varken plagiat eller förvanskning - en vacker omstöpning skulle jag kalla den här texten
2014-10-22

  Lollitta VIP
Du är en ros utsprungen

av kvinnas själ och kropp


____________________YES!!!!!!!!!
2014-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Hela julen är en förvanskning.
2014-10-14

    ej medlem längre
Så vackert. Man blir nästan lite religiös! ;)
2014-10-14
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost