Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem tar beslutet?

Trevande i de dansande folkvimlet var jag,
hos den killen på dansgolvet som var mysig och lite skygg
Du stack inte ut men du gjorde mig knäsvag
Ja redan vid vårt första möte så kände jag mig trygg

Accepterade ledsamt att det var enda gången,
Dig skulle jag väl aldrig få chans att träffa igen
Så kom slumpen och påminde mig om dansen och sången
För där framför mig var du, fast det fanns ett stort men..
Enligt dejting regler insåg jag vi inte borde träffa varandra
Många dejter senare längtar jag att få visa upp dig för andra
Det känns nära nu med vem tar steget?





Bunden vers (Rim) av Maja Starchild
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-14 23:22



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ta vad du vill ha!
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Maja Starchild
Maja Starchild