Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kan inte göra någonting


åt det som redan har hänt

All miljöförstöring och så vidare

En omöjlighet

Men vi kan göra något åt våran framtid

Lära att städa upp efter oss

Om inte annat för våra barns skull

De som får ta över skiten efter oss

Men då måste en förändring hända och ske

Och den borde ha hänt redan igår

För vi överkonsumerar

Lever över våra tillgångar vilket inte är hållbart i längden

För det blir jättestora soptippar till mängden

Inte bra...

Ken Cassel
14/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-14 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel