Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag landade en dag på planeten Jorden


På en plats som visst kallas för kalla norden

Och då jag gick där som en helt vanlig man

på stadens gator hörde jag helt plötsligt

en helt underbar röst sjunga till musik

ifrån en närliggande butik

Och som en magnet drogs jag till den

För väl inne i butiken blev jag alldeles varm

av den sköna akustiken

Ljuvliga toner som flöt ut ur ett par stora lådor

till högtalare

Jag var hemma, tänkte jag

För här har jag stannat sedan dess

Hemma ifrån jordens tvillingplanet Nedroj

där musiken är förbjuden...

Ken Cassel
15/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-15 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel