Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är okej att kunna gråta


Låta ögonen få tåras så att tårarna tar till flykt

ner på ens kinder för att falla fritt ner

mot marken utan hinder

För efter att man har gråtit lite brukar det genast

kännas lite bättre då de heta känslorna

har lugnat ner sig lite och man har tagit sig till sans

Verkligheten kan vara både grym och hård ibland

Men det enda man kan göra är att bita i det sura äpplet

och kämpa på vad det än gäller

Och det gäller för alla människor

Så det bara är så...

Det är okej att kunna gråta!

Ken Cassel
15/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-15 12:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Håller med dej...fint skrivet...
2014-10-18

    ej medlem längre
Ja, ibland blir man rörd över något..
2014-10-18

  anits VIP
Så sant, det brukar kännas bättre sen,
2014-10-16

  Teresia Ridell
Ja hellre våta kinder av tårar än återhållen ledsamhet inuti.

Väl förmedlat !
2014-10-15

    ej medlem längre
Det är skönt att få gråta ibland. Tycker om dina fina ord.
2014-10-15

    AgnesKenshin
Om nu alla hade känt så här.. men tyvärr uppfostras många (män flest?) att hålla inne tårarna. vilket är sorgligt så man nästan börjar gråta. Hoppas texten läses av många!
2014-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel