Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han tittade in i sin älskades ögon


där han försvann in ibland molnen helt tagen

Och inte fören hon nöp honom i armen kunde han

kvickna till igen helt vaken

Han kände sig lite dum, han kände sig lite naken

Men så älskar han ju henne också...

Ken Cassel
15/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-15 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel