Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är som en drog


Ett skenande tåg som är svårt att stoppa

För när man väl får den besvarad finns det inte mycket

som det kan toppa

För nykär som man är går man där på gatan glad i hågen

och emellanåt slår klackarna i taket

då man av glädje håller på

och hoppa

Och det med orden

Hon älskar verkligen mig

Yippe!!!

Eller så sjunger man glatt i regnet med sitt infällda

eller öppna paraply

Det är kärlek det

Så kärleken är som en drog

Svår att motstå när alla bitar bara faller på plats...

Ken Cassel
15/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-15 23:33



Bookmark and Share


  aol
Bara så sant och berörande skaldat vännen
2014-10-16

  anits VIP
Mycket fina tankar!
2014-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel