Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kramas för vi tycker om det.

 

Lägger mina armar om dig.

Om dig som jag älskar att krama, som jag älskar att vara nära.


Att kramas ger en trygghets känsla, det är som man blir förlåten för nått man gjort.


Att få kramas är mysigt, det är skönt och det är nått vi behöver.


Och just nu känner jag att jag vill krama dig.


Tror du behöver en lika mycket som jag behöver få en liten av dig.


Vi behöver inte säga nått bara ha armarna om varandra och kramas länge <3

 

 




Fri vers av Angel of love
Läst 2844 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2014-10-16 01:36



Bookmark and Share


  HelenaW
Älskar kramar..
2014-10-24

  Maiah VIP
Härligt
2014-10-22

    AgnesKenshin
visst är det så!
2014-10-20

    Birgersdotter VIP
Varmt och tryggt.Bra.
2014-10-20

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-10-20

  Bibbi VIP
Så fint.
2014-10-20

  Teresia Ridell
Enkelt, varmt och bra. Likt en kram... Kram !
2014-10-20

    Bo Malte
fint...
2014-10-19

  Eliza-69
Mysigt och så kärleksfullt ;)
2014-10-19

    ej medlem längre
Finns inget bättre än kramar och kyssar om det är den relationen. Eller njo en del annat är mysigt det med ;)

Kramar om dig vackra kvinna.<3
2014-10-18

  Lasseman VIP
Jag älskar också kramar.. Lassekramar till dig
2014-10-17

    ej medlem längre
Vilken mysig känsla du ger med din fina text, kramar till dig..
2014-10-17

  Connie
Härligt, mysigt och gott. Stor varm kram <3
2014-10-17

  erkki
Så självklart och ändå så viktigt att säga det!
2014-10-16

    ej medlem längre
Tänk vad kramar är värdefulla för oss alla, mycket fint skrivet.
2014-10-16

  ULJO
Härligt förmedlat
2014-10-16

  Lars Hedlin
Värme,Närhet,Stimulans i närvaro..KRAM <3
2014-10-16

    Dan Myrbeck
Mycket fin och varm text.
2014-10-16

    ej medlem längre
En riktigt varm och mysig text!
2014-10-16

  Marita Ohlquist VIP
En viktig närhet i våra liv!
2014-10-16

  louisegirl
Ja kramar är viktiga för kropp och själ...<3
Fint skrivet!
2014-10-16

    Jim Friberg VIP
Bra!
2014-10-16

  Rise Little One
Kraaaammmmm ;)
2014-10-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, så värdefulla är kramar för vårt välbefinnande. Både kroppsligt och själsligt.
2014-10-16

  M M Mannheim VIP
Ja kramas är skönt...även skönt att krama sina barn även när de blivit äldre.
2014-10-16

  Maria Sundelin VIP
Ja, kramar är allt bra
Kramar
2014-10-16

  Fem hjärtan VIP
Så varmt, ömt och rätt, kramar är viktiga! Massor med kramar till dig! <3
2014-10-16

    ej medlem längre
Så fint och så rätt! En kram ger så mycket. =)
2014-10-16

  Heikki Hellman
Du har alldeles rätt, att kramas ger en trygghets känsla! Att kramas för mig för dig närmare mig, den positiva aspekten.
2014-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love