Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åttio procent av alla sjukdomar

är magrelaterade
Så var rädd om den om du vill hålla dig frisk
i framtiden
Ett gott råd bara från en vän till en annan
Magen är som sagt var inte att leka med
om den börjar att kärva
Det kan kosta mer än det smakar...

Med vänlig hälsning

Ken Cassel
16/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-16 22:58



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra och klokt skaldat!
2014-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel