Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
amfetamin


amfetamin



Hon kände sig feminin
full av endorfin
hon besegrar hysterin
med hjälp av lite nikotin
en daglig rutin
hon kände terapin
genom hennes adrenalin
funderingar på evolutionsteorin
men hon var inte en av dom
hon trodde det var magi
hon försvann i sin amnesi
hon fann sig själv inuti orimlig dopamin
empatin hon upphörde att synas
det dominerades med energin
den skräckinjagande melodin blev ett eko
gränsen var hårfin mellan harmoni och schizofreni
hon befann sig i hennes astrologi
hennes vy var som ett fotografi
en poesi hon fick nostalgi på en drogfri symfoni
en filosofi mellan verklighet och fantasi
en syntet hennes stolthet
hon var modig men kemin
förförde henne till
serotonin
hon älskade sin medicin
kriminalitet och artighet
hon var så fin
men styrd av amfetamin






Fri vers (Fri form) av felicia savimäki
Läst 403 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-17 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

felicia savimäki
felicia savimäki