Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingklippt


Hon är vacker och söt och helt underbart god

Men hon kan inte flyga längre

Kvinnan på våran jord

Så numera är hon permanent stationerad här nere

då hon är ängeln utan vingar

Vingklippt redan som barnsben

Men hon kan flyga upp till himmelen igen om hon vill

Men då bara med ett flygplan precis som alla andra

där en charmerande steward står då vid flygplansdörren

och välkomnar henne ombord

Välkommen ombord lilla ängel...

Ken Cassel
18/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-18 02:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint! Svit Caroline...
2014-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel