Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista kramen

Lönnlövet

ger Moder Träd

en sista kram




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-18 19:11



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Kul:)
2014-10-21

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Så sött! Det liksom klamrar sig fast... kanske lite sorgligt också, förresten...
Kort och koncis dikt som väcker olika känslor... jag beklagar, jag kan inte komma på något förbättringsförslag.
2014-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP